Casa Freya

St. Fagetului Nr. 31 » Bușteni, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 13
Apartamente: 2
Total locuri: 34
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
40 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Casa Freya
Tipul unității: Pensiune

Casa Freya se găsește într-un cadru liniștit, departe de zgomotul orașului, încadrata fiind de o priveliște încântătoare oferită de Munții Bucegi și zonele înconjurătoare.

Casa Freya este ușor de localizat în zona Zamora, în imediata apropiere a Castelului Cantacuzino, ieșind în evidență printr-o arhitectură deosebită.

Situată la circa 1 km de DN1 și implicit de centrul stațiunii Bușteni, locația este ușor de identificat, dispunând de o cale de acces foarte bună.

Casa Freya se găsește într-un cadru liniștit, departe de zgomotul orașului, încadrata fiind de o priveliște încântătoare oferită de Munții Bucegi și zonele înconjurătoare.

De asemenea, Casa Freya oferă disponibilitate în organizarea de evenimente și programe de team building.

Casa Freya este locul ideal pentru o clientelă diversă: pentru cei pasionați de munte și drumeții, sporturi de iarnă, pentru persoanele care doresc să se relaxeze și să scape de stresul orașului sau pentru cei care doresc să împletească utilul cu plăcutul.

Locația are o capacitate de 34 locuri, distribuite în 2 apartamente și 13 camere (matrimoniale / twin).

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Internet
Parcare exterioară
Plata cu cardul
Restaurant
Sală de conferințe
Transport auto de la aeroport - platit
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Balcon
Cablu TV
Minibar
Room-service
Telefon
Televizor
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Saună - platit
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bușteni, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Freya din Bușteni, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Freya? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!