Mariuca

Str. Libertatii Nr. 220 » Bușteni, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 9
Apartamente: 3
Total locuri: 24
Check-in de la: 1
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
60 de locuri
Camere - Mariuca
Tipul unității: Motel

Busteni este una dintre cele mai populare locatii turistice in Muntii Carpati cu o partie moderna de ski pentru iarna si minunate atractii naturale ce pot fi vazute in toate anotimpurile. Deasemenea puteti vizita Castelul lui Dracula, in apropiere, Castelul Peles si Biserica Neagra - Cea mai mare constructie in stil gotic din Romania.

Motelul nostru va ofera confort intr-o ambianta nord europeana, primitoare si calduroasa, cu un personal prietenos asteptandu-va oricand. Punem accent pe calitate, curatenie si servicii profesionale, aceste standarde ridicate fiind respectate dintotdeauna de catre noi.

Restaurantul, deschis zilnic, are un specific international si romanesc pentru o capacitate de 80-100 persoane. In timpul sezonlului rece sunteti invitati sa savurati un pahar de vin fiert langa semineu si sa ascultati muzica live sau de ambient. In timpul verii aromele de barbecue va vor aduce pe terasa unde berea rece soseste cu un zambet.

Motelul are 6 camere duble si 3 apartamente, toate acestea fiind echipate cu cablu TV, telefon, dus si WC. Apartamentele au o canapea extensibila in living care poate fi acomodata pentru inca 1-2 persoane.

Specialitatea noastra este programul de wellness/dieta pentru grupuri de 10 persoane sau mai multe care presupune un sejur de o saptamana la motelul nostru.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces la Living
Internet
Plata cu cardul
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bușteni, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Mariuca din Bușteni, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Mariuca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!