Pensiunea Tudor

Str. Talii Nr. 11 » Breaza , Prahova » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Tudor
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Tudor este localizata in partea de sud a muntilor Bucegi si Garbova, in plina zona subcarpatica, pe o terasa situata in dreapta Prahovei, la 103 km departare de capitala tarii, in statiunea balneo climaterica Breaza;

Datorita amplasarii geografice la altitudinea de 500-600 m pe minunata vale a Prahovei, localitatea Breaza beneficiaza de un climat continental - temperat, moderat volativ, fara prea mari contraste ale principalilor parametrii meteorologici.

Statiunea balneo climaterica Breaza, foarte asemanatoare din punct de vedere al aerului cu cel al vestitei statiuni elvetiene Davos, ofera minunate trasee de plimbare si drumetii.

In acest peisaj deosebit si intr-o liniste tulburata doar de cantecul pasarilor din padurea apropiata, va asteapta Pensiunea Turistica "Tudor" situata intr-un cadru natural pe strada Talii, nr. 11.

Capacitate de cazare: 5 camere duble cu bai proprii si TV: 1 camera cu 2 duble cu bai proprii si TV; 2 living-uri ; 1 salon cu bar ; 2 terase mari.

Servicii si Facilitati propuse clientilor nostri: fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, TV cablu .

Pensiunea dispune de un salon pentru servit masa cu capacitate de 20 locuri unde se pot organiza mese festive de sarbatori si in tot cursul anului.Incalzirea se face cu centrala proprie apa calda permanent.

Bucataria complet utilata la dispozitia clientilor,bar , masa de biliard , tenis de masa , aparate fitness , parcare proprie cu capacitate de 10 masini.

Cazare (Bed & Breakfast), optional: Pensiune completa.

Se pot efectua excursii pe traseele:

Breaza-Campina(Muzeul B. P. Hasdeu, Muzeul Grigorescu)- Brebu(Biserica Domneasca) - Valea Doftanei(Baraj Paltinu);, Breaza - Adunati - Talea(excursie) ;, Breaza - Sinaia(castelul Peles) - Platoul Bucegi ;,

Preturile noastre sunt negociabile. Va asteptam sa ne vizitati !

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Breaza , județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Tudor din Breaza , județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Tudor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!