CAUTIS

Azuga, Str. Brazilor, nr. 1 » Azuga, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 26
Apartamente: 8
Total locuri: 34
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
120 de locuri
Camere - CAUTIS
Tipul unității: Hotel

Orasul-statiune Azuga a devenit, in ultimii ani, unul dintre principalele puncte de atractie a turistilor datorita localizarii tipice montane si a multiplelor posibilitati de recreere oferite de aceasta zona de o intensa frumusete naturala. Potentialul turistic este conferit de peisajul montan favorabil atat odihnei, cat si activitatilor recreative date, printre altele, de cele doua partii de schi, dintre care una olimpica de 3.042 metri lungime, (dotate cu telescaun, teleschi si telegondola), traseele montane si obiectivele turistice din imprejurimi.

In inima acestei splendori montane, in vecinatatea principalelor puncte de atractie, am deschis pentru dumneavoastra unul din cele mai elegante hoteluri din Azuga, Hotel Cautis. Clasificat in categoria 4 stele, hotelul nostru este in orice anotimp o destinatie ideala pentru turismul de afaceri si vacante.

Hotel Cautis a fost construit pornind de la un concept simplu, dar eficient: confort si eleganta. Astfel, inca de la intrare veti fi placut impresionati atat de cultul elegantei bine impregnat in arhitectura si design-ul interior al hotelului, cat si de personalul atent selectionat care va sta oricand la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa va puteti relaxa si bucura de sejur.

Hotelul dispune de 68 de locuri in 34 de spatii de cazare , punand la dispozitia turistilor camere duble, apartamente.

Pentru oamenii de afaceri am creat o sala de conferinte cu toate dotarile necesare unei prezentari de succes, pentru momente de relaxare va asteptam la centrul spa, iar ca odihna sa fie completa va rasfatam cu preparate din bucataria romaneasca si internationala in restaurantul hotelului.

Va asteptam sa va bucurati de atmosfera rafinata a Hotelului Cautis, creata special pentru dumneavoastra!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Room-service
Senzori de fum
Facilități baie
Halat de baie
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Azuga, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la CAUTIS din Azuga, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la CAUTIS? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!