Beatriz Dobreni

Comuna Dobreni, Sat Dobreni » Dobreni , Neamț » Localizare pe hartă
Camere: 9
Total locuri: 20
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Beatriz Dobreni
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Beatriz este situate la 10 Km de Orasul Piatra Neamt pe Drumul National DN15C la intrarea in comuna Dobreni, aplasata intr-o zona de relaxare, departe de aglomeratia orasului, de unde inspirati aerul curat al padurii si va bucurati de un rasarit in mijlocul naturii.

Pensiunea dispune de 9 camere cu pat matrimonial si baie proprie,iar fiecare camera este dotata cu televizor, incalzire prin centrala, mini bar, internet wireless gratuit si balcon de unde puteti admira frumoasele imprejurimi.

Pensiunea mai dispune si de un restaurant propriu cu o capacitate de aproximativ 50 locuri, unde va puteti satisface toate dorintele culinare, teren tenis, fotbal, gratar in curte, masa de ping-pong, table, sah, remi , carti de joc si parcare proprie.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Șemineu
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
Șah / Table
Facilități baie
Duș
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Dobreni , județul Neamț, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Beatriz Dobreni din Dobreni , județul Neamț, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Beatriz Dobreni? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!