La Cupola

Strada Matei Corvin, nr.2 » Târgu Mures, Mureș » Localizare pe hartă
Camere: 5
Apartamente: 5
Total locuri: 17
Check-in de la: 13
Check-out până la: 12
Restaurant de
100 de locuri
Camere - La Cupola
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea-restaurant La Cupola a fost inaugurata in 23 decembrie 2003.

Imbinand clasic si modern, La Cupola ofera posibilitatea de a va petrece timpul intr-o ambianta deosebita, prin intermediul unor servicii de inalta tinuta. Confortul, eleganta, stilul, ospitalitatea si nu in ultimul rand calitatea ireprosabila a serviciilor unui personal specializat, sunt puse la dispozitia tuturor clientilor nostri.

Conceput in aceeasi linie, restaurantul,cu o capacitate maxima de 100 de locuri, raspunde preferintelor clientilor printr-o gama variata de specialitati gastronomice, insotite de bauturi ce completeaza rafinamentul sortimentelor de mancare.

La Cupola va ofera conditii optime pentru intalniri de afaceri, pentru organizarea unor diverse simpozioane, conferinte,dineuri oficiale sau mese festive.

Ca o completare a serviciilor, La Cupola este dotata cu o parcare avand o capacitate de 20-25 locuri/masini, asigurandu-se supravegherea permanenta a acestora-garantia unui plus de confort si siguranta.

Alte servicii puse la dispozitia clientilor de Pensiunea La Cupola

micul dejun este inclus in pretul de cazare, pentru o cazare pe o perioada mai lunga de cinci zile consecutive, clientii nostri vor beneficia de un discount de 10%, dotari in camere si apartamente: TV, telefon(linie internationala), minibar, aer conditionat, ventilatie, conexiune la internet, room-service, intretinerea garderobei clientului,

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Restaurant
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Minibar
Telefon
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Târgu Mures, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la La Cupola din Târgu Mures, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la La Cupola? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!