Noroc si Fericire

Str. Mihai Eminescu Nr. 34 » Târgu Mures, Mureș » Localizare pe hartă
Camere: 3
Apartamente: 3
Total locuri: 28
Check-in de la: 14
Check-out până la: 12
Restaurant de
24 de locuri
Camere - Noroc si Fericire
Tipul unității: Pensiune

Aflata pe Str. Mihai Eminescu Nr. 34, la doar 5 minute de centrul orasului, Pensiune Noroc Si Fericire este o alegere potrivita pentru cei care doresc sa uite de stresul si agitatia orasului, si in acelasi timp sa regaseasca linistea caminului.

Odata cazati la Pensiune Noroc Si Fericire, traseele spre obiectivele turistice sunt usor de urmat deoarece atat Cetatea Medievala, cat si Teatrul National se afla in proxima vecinatate a pensiunii.

Piata Trandafirilor se distinge prin arhitectura Palatului Culturii si a cladirii Palatului Administrativ, dar si prin parcul cu trandafiri din centrul orasului. Palatul Culturii, un punct important de atractie turistica, gazduieste Muzeul de Istorie, Muzeul de Arta, Sala Oglinzilor, Bibloteca Judeteana, Filarmonica Targu Mures.

Pentru cei dornici sa viziteze lacasuri de cult in Targu Mures pot gasi Catedrala Ortodoxa (in Piata Trandafirilor), Biserica Reformata (in Cetatea Medievala), Biserica Romano-Catolica (in Piata Trandafirilor), Biserica de piatra si cea de lemn (in apropierea Cetatii) precum si Templul Israelit (in apropiere de Piata Trandafirilor).

Pentru relaxare si sport puteti petrece o zi placuta in complexul de Agrement Weekend aflat la 10 minute (de mers cu masina). Bazinele de inot, terenurile de tenis, baschet sau minifotbal va provoaca la arderea caloriilor, iar pe terase va asteapta o oferta variata, de la mititei pina la cel mai pretentios meniu.

La 10 minute de mers cu masina, puteti face o plimbare relaxanta la Platoul Cornesti, acesta fiind inconjurat de o vasta padure de stejar si carpen.

Situat la cea mai inalta cota a orasului, Platoul deschide o larga panorama asupra orasului si vaii raului Mures, iar iubitorii de natura si drumetii pot urma aici numeroase mini - trasee.

Pensiune Noroc Si Fericire are o locatie excelenta, de aici avand acces rapid atat la zona culturalo-istorica a orasului Targu Mures cat si la zona comerciala. Pensiunea ofera atat turistilor cat si oamenilor de afaceri relaxare si confort.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Sală de conferințe
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
· Despre Noroc si Fericire pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Noroc si Fericire!! nu asta ne dorim oare cu totii? Dar daca v-am spune ca exista si un loc cu acest nume? Cred sunteti deja curiosi :) Ei bine, nu trebuie decat sa ajungeti pana in Targu Mures si totul e rezolvat. Toate detaliile le aflati dand un click pe linkul de mai sus, iar un like ne demonstreaza interesul dumneavoastra pentru pagina noastra :)"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Târgu Mures, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Noroc si Fericire din Târgu Mures, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Noroc si Fericire? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!