Hotel Everest

Str. Uzinei Nr. 16-18 » Târgu Mures, Mureș » Localizare pe hartă
 „Mereu la înălțime!“
Camere: 20
Apartamente: 2
Total locuri: 44
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
45 de locuri
Sală conferințe
de 20 locuri
Camere - Hotel Everest
Tipul unității: Hotel

Hotelul Everest*** inaugurat în anul 2003, beneficiează de o locaţie excelentă, fiind situat într-o zonă liniştită, într-o oază de verdeaţă, la câteva minute de plimbare de centrul oraşului Târgu Mureş, în vecinătatea Sălii Polivalente.

Hotelul este ideal atât pentru întâlniri de afaceri, cât şi pentru un sejur turistic sau evenimente sportive.

Hotelul dispune de 20 de camere cu două paturi precum şi 2 apartamente cu pat matrimonial, care pot fi închiriate în regim single sau double, toate fiind dotate cu aer condiţionat, telefon, minibar, room-service, posibilitate de internet WiFi (gratuit) şi cablu TV, astfel oferă condiţii deosebite de cazare şi odihnă pentru oaspeţi.

Hotelul include şi un restaurant de 50 de locuri, ideal pentru organizări evenimente, unde vă sunt servite atât preparate din bucătăria tradiţională cât şi din cea internaţională.

Pentru a asigura derularea unor întâlniri de afaceri, Hotel Everest vă pune la dispoziţie o sală de conferinţe cu o capacitate de 20-30 locuri, dotată cu aer condiţionat, internet wireless, flipchart şi videoproiector.

Iar pentru relaxare vă punem la dispoziţie sala de fitness şi sauna.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Balcon
Camere pentru nefumători
Room-service
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Târgu Mures, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Everest din Târgu Mures, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Everest? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!