Hotel Plaza V & Plaza V Executive

P-ta Trandafirilor 46-47 » Târgu Mures, Mureș » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Plaza V & Plaza V Executive
Tipul unității: Hotel

Garantia Hotelului Plaza consta in facilitarea unei experiente unice a fiecarui vizitator indiferent de frecventa vizitelor.

Ne asumam raspunderea ca de fiecare data cand intrati la Plaza sa ramaneti placut surprins pe toata perioada sejurului.

Kilometrul 0 al orasului Targu Mures gazdueste cel mai nou si revolutionar hotel al orasului.

Diversitatea spatiilor de cazare, unicitatea acestora, designul inovator si revolutionar, deschid un nou concept de hoteluri, unic in Romania.

Oaspetele nostru va avea posibilitatea de a alege in mod interactiv camera in care doreste sa isi petreaca timpul, il vom impresiona cu un nou mod de abordare a gastronomiei si de petrecere a timpului liber.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Lift / Ascensor
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Senzori de fum
Activități de relaxare și înfrumusețare
Masaj - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Târgu Mures, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Plaza V & Plaza V Executive din Târgu Mures, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Plaza V & Plaza V Executive? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!