Casa Soarelui

Str. Stâna De Vale,nr 12, Loc. Sovata » Sovata, Mureș » Localizare pe hartă
Camere: 12
Apartamente: 1
Total locuri: 29
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
30 de locuri
Sală conferințe
de 20 locuri
Camere - Casa Soarelui
Tipul unității: Pensiune

SOVATA, statiune balneoclimatica de interes international, cu profil principal de tratament-ginecologie, este situata la poalele muntilor Gurghiului, la o altitudine de 530 m, la 65 km de Tg.Mures (resedinta de judet) este cautata anual de mii de turisti nu numai pentru tratament ci si pentru peisaj, pentru lacul sarat "URSU" unic in Europa, pentru fenomenul de heliotermie si pentru sporturi de iarna.

In apropiere se afla salina Praid-indicata pentru afectiuni ale aparatului respirator, centrul de olarit si arta populara Corund, pastravariile de la Campul Cetatii, Cetatea medievala Sighisoara, etc.

Acestea sunt doar cateva motive pentru a vizita zona si a va caza la Pensiunea Casa Soarelui aflata la 2 km de lacul Ursu, langa campingul Stana de Vale, pe malul paraului Sebes, in mijlocul unui palc de arini inalti si intrunind toate conditiile necesare unui sejur confortabil si odihnitor.

La Pensiunea Casa Soarelui se pot organiza intilniri de afaceri (sala de conferinte de cca.30 locuri), mese festive (25-30 pers.in salon + 30 pers.pe terasa acoperita). Timpul liber se poate petrece jucand biliard ,tenis de masa sau la sauna uscata de la demisol.

Pasionatii de gastronomie isi pot etala talentul folosind bucataria foarte bine utilata sau gratarul (80x80 cm) si ceaunul dni curte (pe malul paraului).

In acest an se va termina si amenajarea unui lac pentru peste si a unui sector mini-zoo (porumbei, turturele razatoare, pauni, fazani,gainuse pitice de diferite rase, iepuri, rate caroline si mandarine precum si a unui loc de joaca pt. copii(balansoar,tobogan,groapa cu nisip,etc)

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană • Maghiară • Turcă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Balcon
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sovata, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Soarelui din Sovata, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Soarelui? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!