Pension Sighisoara

Str.Pastorilor 43 » Sighișoara, Mureș » Localizare pe hartă
Camere: 6
Apartamente: 2
Total locuri: 12
Check-in de la: 14
Check-out până la: 12
Camere - Pension Sighisoara
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Sighisoara este situata intr-o zona rezidentiala linistita, retrasa,intima in apropierea centrului istoric si a cetatii medievale unde va oferim linistea si confortul necesar pentru a avea o vacanta dorita.Va invitam sa descoperiti ambianta familiala, ospitalitatea, calitatea si serviciile, la standarde germane.

Pensiunea noastra dispune de 12 locuri de cazare: 2 apartamente (8 locuri) si 2 camere single (4 locuri)

Apartamentele sint compuse din 2 camere cu paturi matrimoniale,minibucatarie si baie proprie.

Minibucatariile sint dotate modern cu plita electrica, chiuveta, frigider,cuptor cu microunde,cafetiera,toaster,fierbator pentru apa,tacamuri si vesela.

Baile sint dotate corespunzator si anume : cabina de dus, lavoar,grup sanitar, radio ptr dus, uscator pentru par.

Apartamentele mai au in dotare,TV SAT si TV Cablu, DVD player, Calculatoare cu Internet Wireless,incalzire centrala atit in calorifere cit si in pardoseala.

Camerele single sint cu paturi matrimoniale , baie proprie si minibucatarie ( la fel ca si apartamentele).

Pensiunea Sighisoara va mai ofera urmatoarele facilitati :

telefon, fax, Skype,imprimanta, copiator, scanner., asiguram transport de la gara -autogara, servicii de inchiriat biciclete, curte cu terasa interioara, grill,bineinteles mese , scaune si umbrele, ghid turistic (la cerere),

Va asteptam cu drag.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
DVD-player
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Închiriere biciclete
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sighișoara, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pension Sighisoara din Sighișoara, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pension Sighisoara? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!