Casa Saseasca

Str. Piata Cetatii, Nr. 12 » Sighișoara, Mureș » Localizare pe hartă
Camere: 9
Total locuri: 18
Check-in de la: 14
Check-out până la: 11
Camere - Casa Saseasca
Tipul unității: Pensiune

...Iar odata ajuns in mijlocul Cetatii Sighisoarei, la doar doi pasi de vestitul Turn cu Ceas, am tras la Pensiunea Casa Saseasca si mare mi-a fost mirarea la ce-mi vazura ochii.

Aveau acolo minunatie de curte cu umbra deasa iar casa arata ca-n vremea vechilor sasi mestesugari ce chiar o locuisera candva.

Ospitalitatea gazdelor dar si confortul camerelor mi-au facut tare placuta sederea.

Aveau noua camere si toate cu grup sanitar propriu, cu vana sau cu dus, paturi matrimoniale sau single, tv, cablu, telefon, si internet, iar caldura mobilierului traditional, pictat de mana, ma facea sa retraiesc inca o data istoria acestor meleaguri.

Casa Saseasca Sighisoara se afla chiar in inima Cetatii Medievale, in Piata Cetatii, la 100 m de Turnul cu Ceas.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sighișoara, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Saseasca din Sighișoara, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Saseasca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!