Hotel Sighisoara

Str. Scolii Nr. 4-6 » Sighișoara, Mureș » Localizare pe hartă
 „Poveste reinventata“
Camere: 29
Apartamente: 3
Total locuri: 70
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
110 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Hotel Sighisoara
Tipul unității: Hotel

În mijlocul vechii cetati a Sighişoarei, maretele turnuri impart intre ele povesti de cand lumea ..

Strazile misterioase din piatra descopera ochiului curios cladiri zvelte si case cochete care au ignorat trecerea timpului aratandu-si si acum frumusetea. Farmecul lor nu poate fi descries în cuvinte. Si nici istoria lor nu poate fi cu adevarat ticluita decat atunci cand le pasesti pragul.

Printre ele, chiar în inima cetatii, se inalta mandra cladirea hotelului Sighisoara, care oferă oaspeţilor cate ceva din parfumul misterios al Evului Mediu, poveşti de vânătoare ale vechilor cavaleri, dar şi liniştea sfantului salas alultimului episcope sas din Biertan Biertan, Georg Paul Binder, vechiull proprietar al clădirii.

Primitor inca înainte de a-şi deschide porţile, hotelul Sighisoara este pentru oasptele sau mai mult decat un adapost de cateva zile. Cladirea descopera si acum urmele traiului nobil de la 1520, atunci cand i se puneau temeliile.

Sala de conferinte pastreaza detaliile murale ale vestitelor scene vanatoresti de la 1620, iar cele 29 camere si 3 apartament, fiecare cu propria personalitate, isi asteapta nerabdatoare oaspetii de seama.

În restaurant, oaspeţii pot savura specialitati culinare, pregătite după reţete alese in timp ce, in crama hotelului ii asteapta vinuri nobile, atent selectionate.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Plata cu cardul
Restaurant
Activități sportive și de agrement
Închiriere ATV
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Activități agroturistice
Cai de călărie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sighișoara, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Sighisoara din Sighișoara, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Sighisoara? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!