Transilvania

N. Filipescu, nr. 1A » Sighișoara, Mureș » Localizare pe hartă
Camere: 12
Apartamente: 2
Total locuri: 30
Check-in de la: 14.00
Check-out până la: 11.00
Restaurant de
80 de locuri
Camere - Transilvania
Tipul unității: Hotel

Situat in legendara Sighisoara, Hotelul Transilvania, o locatie noua,va asigura petrecerea unor clipe minunate intr-un cadru intim si placut.

Pe langa camerele frumoase si restaurantul placut , va asiguram o gama variata de servicii necesare si utile dumneavoastra precum sala de conferinte cu videoproiector pentru diferite intruniri, inchirieri auto, servicii de spalatorie, seif, internet gratuit si multe multe altele.

Iar in parcarea proprie , supravegherea permanenta confera siguranta maxima tot timpul.

Calitatea serviciilor si amabilitatea gazdelor vor fii la inaltimea asteptarilor.

Un hotel nou care imbina atent tendinte moderniste cu traditionalul romanesc. Restaurantul dispune de 80 de locuri iar meniul bogat si calitatea preparatelor vor satisface cele mai exigente gusturi.

Camerele ofera clientilor un ambient placut si calduros, fiecare cu grup social propriu si vana pentru baie.

Veti fi beneficiarii multor servicii necesare si utile dumneavoastra, ca spalatorie, curierat ,inchirieri auto etc chiar si internet full gratuit.Iar parcarea supravegheata permanent, confera siguranta maxima, tot timpul.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Închiriere mașină
Facilități baie
Baie cu vană
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sighișoara, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Transilvania din Sighișoara, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Transilvania ? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!