Casa Wagner

Piata Cetatii nr.7 » Sighișoara, Mureș » Localizare pe hartă
Camere: 32
Apartamente: 5
Total locuri: 65
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
70 de locuri
Camere - Casa Wagner
Tipul unității: Hotel

Hotelul Casa Wagner dispune de 32 de camere, atat apartamente spatioase, cat si camere double si single. Toate camerele sunt dotate cu baie, TV si telefon.

Cele 2 cladiri care gazduiesc acum complexul sunt inscrise pe lista monumentelor istorice aflate in patrimoniul mondial. Fiecare colt al casei a fost scos la lumina fiind decorat cu minutiozitate, incaperile casei fiind mobilate cu mobilier antic sasesc, vechi de peste 100 de ani.

Restaurantul cu bolti gotice de la parter poate gazdui 80 de persoane si ofera o gama variata de preparate culinare traditionale si internationale.

Terasa interioara (cap. 80 locuri) este locul ideal pentru a petrece momente de relaxare. In Crama Casei (cap. 80 locuri) va puteti bucura de o colectie aleasa de vinuri si bauturi. Sala de conferinta are o capacitate de 80/100 de locuri (sistem de traducere simultana, video-proiector, ecran, flip-chart, TV si DVD).

Casa Wagner asigura servicii complete in urmatoarele domenii: conferinte, banchete, receptii, nunti, seri tematice, degustari de vinuri, mese festive.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sighișoara, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Wagner din Sighișoara, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Wagner? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!