Poenita

Dimitrie Cantemir Nr.24 » Sighișoara, Mureș » Localizare pe hartă
Camere: 33
Apartamente: 1
Total locuri: 65
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
60 de locuri
Camere - Poenita
Tipul unității: Hotel

Hotelul Poenita, dat in functiune in anul 1996 este primul hotel privat din Sighisoara. De la inceputul activitatii s-a pus accentul pe investitiile necesare asigurarii calitatii serviciilor si a produselor, considerand ca cea mai buna reclama este cea realizata de client insasi.

Turismul practicat de catre Hotelul Poenita este unul de odihna si vacante (familial, recreativ), dar si unul de afaceri punand la dispozitia clientilor o sala de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri.

Hotelul Poenita beneficiaza de o pozitie privilegiata in orasul Sighisoara, supranumita si ''PERLA TRANSILVANIEI'', fiind situat intr-un cadru pitoresc, inconjurat de vai si dealuri care invita la odihna si recreere.

Structura de primire este situata la 1,5 km de Cetatea Medievala, singura cetate inca locuita din Europa si la 2,5 km de Manastirea SF.Dimitrie.

Situat intr-o zona cu multa liniste, Hotelul Poenita iese in evidenta prin arhitectura unica si confortul deosebit al camerelor.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Restaurant
Terasă
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sighișoara, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Poenita din Sighișoara, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Poenita? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!