Binderbubi

Str. Nicolae Balcescu Nr. 8, Sighisoara » Sighișoara, Mureș » Localizare pe hartă
Camere: 52
Apartamente: 25
Total locuri: 100
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 3 locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Binderbubi
Tipul unității: Hotel

Denumit “Perla Sighişoarei” de către oaspeţii care i-au trecut pragul, Hotelul Binderbubi este singurul hotel de 5 stele din judeţul Mureş. Localizat într-o zonă liniştită, la poalele misterioasei cetăţi medievale a Sighişoarei, Hotelul Binderbubi se adresează turiştilor individuali, oamenilor de afaceri, grupurilor şi organizatorilor de evenimente.

Camerele Hotelului Binderbubi au un design interior proiectat de specialişti austrieci şi elveţieni cu motive si ispiraţii tiroleze, într-o combinaţie perfectă de spirit medieval şi modernitate. Hotelul dispune de 52 de camere dintre care: 3 camere single, 37 camere standard, 5 apartamente junior, 6 apartamente senior şi 1 apartament prezidenţial. Apartamentele au denumiri diferite şi personalităţi specifice stilului hotelului : Rosemarie, Karoline, Phillip, Leopold şi Florian.

Restaurantul "Lorelei" oferă, într-un decor elegant perfect armonizat, preparate şi specialităţi culinare tradiţionale româneşti dar şi internaţionale, împreună cu cele mai alese vinuri şi băuturi. Având o capacitate de 85 de locuri, restaurantului Hotelului Binderbubi reprezintă alegerea ideală pentru organizarea de petreceri, mese festive şi întâlniri de afaceri.

Crama “La Pastorella” din cadrul Hotelului oferă o ambianţă rustică deosebită, un spaţiu cald şi generos. Peretii cramei sunt pictaţi cu imagini inspirate din operele pictorului Pieter Bruegel cel Bătrân numit şi Bruegel al Ţăranilor, cel mai de seama pictor flamand al secolului al XVI-lea. Terasa rustică în stil bavarez este cel mai plăcut loc unde puteţi savura delicatese la grătar şi băuturi de toate felurile în dupa amiezile calde de vară.

Centrul Business Binderbubi este format din 3 săli de conferinţe : Amadeus (20 de locuri), Galileo (50 de locuri) şi Oberth (60 de locuri) unde se pot desfăşura, în cele mai bune condiţii toate categoriile de întâlniri de afaceri, de la şedinţe restrânse de câteva persoane, până la conferinţe la nivel înalt, mese rotunde, seminarii, training-uri cu toate facilităţile necesare: sistem de sonorizare profesional, video-proiector, ecran de proiecţie, acces internet, flipchart şi aer condiţionat.

Cu un design cu totul special, centrul SPA & Welness “Blumengarten” din cadrul hotelului este locul de relaxare, revigorare, stimulare şi energizare care te transpune într-un confort fizic şi mental armonios. Centrul SPA & Welness include jacuzzi, aromaterapie, saună (umedă, uscată), baie cu fân, saltele cu apă şi şezlonguri.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Apel trezire / Wake-up call
Minibar
Room-service
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sighișoara, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Binderbubi din Sighișoara, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Binderbubi? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!