Caprioarei Sighisoara

Calea Baratilor » Sighișoara, Mureș » Localizare pe hartă
 „Pentru ca meritati!“
Camere: 4
Total locuri: 12
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
18 de locuri
Sală conferințe
de 16 locuri
Camere - Caprioarei Sighisoara
Tipul unității: Cabană

- Cabana Caprioarei Sighisoara va invita la un sejur de neuitat in sanul naturii! De Revelion nu este disponibila! O noapte de cazare, toata cabana - 450 lei. . La mai multe nopti de cazare, preturi negociabile! La cerere se poate oferi KARAOKE! ( aveti nevoie doar de un laptop). Momentele frumoase se pastreaza, clipele petrecute la Cabana Caprioarei Sighisoara se pastreaza in suflet! Rezervările se fac cu 50% avans. Capacitate cazare - 12 persoane, (se pot suplimenta pana la 16 pers). Cabana se inchiriaza la cheie, astfel incat oaspetii se pot organiza singuri, dupa bunul plac, simtindu-se intr-un ambient cat mai intim, mai discret.

Cabana are o pozitie privilegiată, fiind situată, singură, într-o poiană în pădure, la 1,5 km de Sighişoara, Perla Transilvaniei, unde puteţi vizita vestita Cetate Medievală.

- Cabana este compusă la parter, dintr-un living generos, de 62mp cu TV, boxe si statie de amplificare, un dormitor, baie cu cabina de duş, bucătărie complet utilată, veselă, frigider, aragaz, microunde, filtru cafea, sandwich maker. La etaj avem trei dormitoare cu TV în fiecare camera, (două dormitoare au terasă) si o baie. Pavilion pentru servit masa în curte, grătar, ceaun, internet wifii.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Zonă de joacă pt. copii
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Telekom
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sighișoara, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Caprioarei Sighisoara din Sighișoara, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Caprioarei Sighisoara? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!