CASABLANCA

str.George Cosbuc nr.21 » Reghin, Mureș » Localizare pe hartă
 „Eleganta, rafinament, bun gust“
Camere: 8
Apartamente: 1
Total locuri: 18
Check-in de la: 14
Check-out până la: 12
Restaurant de
36 de locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - CASABLANCA
Tipul unității: Pensiune

Dupa ce in ultimul deceniu Restaurantul Casablanca a reprezentat o marcă şi un punct de reper pentru ospitalitate,acum Pensiunea Casablanca incearca sa duca mai departe renumele si profesionalismul echipei ce lucreaza 24/7 pentru toti cei ce calcă pragul restaurantului sau al pensiunii.

Pensiunea Casablanca se distinge prin standarde ridicate privind calitatea serviciilor, a conditiilor oferite si respectarea intimitatii fiecărui client. Pozitionarea pensiunii in centrul municipiului Reghin faciliteaza accesul la cele mai importante dintre obiectivele.

Pensiunea Casablanca are o capacitate de 36 locuri, punând la dispozitia clientilor sai 8 camere si 1 apartament si beneficiaza de parcare privata.

Camerele spatioase si intime beneficiaza de mobilier si accesorii care armonizeaza pentru a crea un ambient relaxant si dotarii de ultima generatie, tv, internet wireless, minibar si telefon petru confortul dumneavoastra.

Restaurantul Casablanca, unul din cele mai renumite localuri din zona, ofera clientilor sai o ofertă diversa şi adaptabila solicitarilor acestora.

Fie ca este vorba de o simpla masa in familie ori nunta, botez, aniversare sau orice alt moment special restaurantul Casablanca este cea mai buna alegere.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Minibar
Televizor
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Reghin, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la CASABLANCA din Reghin, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la CASABLANCA? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!