Dunca

Str Principala Nr 6A » Corunca, Mureș » Localizare pe hartă
Camere: 8
Apartamente: 2
Total locuri: 24
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
60 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Dunca
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea noastra este clasificata la 3 margarete si va asteapta intr-un cadru familial sa va relaxati departe de forfota orasului.

Eleganta Pensiune Dunca clasificata la trei margarete dispune de 8 camere duble si 4 apartamente dotate cu un luxos mobilier, tv color, cablu tv, internet, frigider cu minibar, linie telefonica directa si bai cu cabina de dus pentru a va asigura o sedere placuta si relaxanta intr-un cadru familial.

In octombrie 2006 am inaugurat noul corp al pensiunii, construit cu ajutorul fondurilor europene SAPARD, dotat corespunzator standardelor europene.

Cel de-al doilea corp al pensiuni dispune de un restaurant in car pot lua masa pana la 50 de persoane. Vara puteti servi preparatele bucatarilor nostri pe terasa amenajta in fata restaurantului.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Sală de conferințe
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Spălătorie - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Corunca, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Dunca din Corunca, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Dunca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!