KORONKA

Str.Sighisoarei 397/H » Corunca, Mureș » Localizare pe hartă
Camere: 14
Apartamente: 2
Total locuri: 30
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
70 de locuri
Camere - KORONKA
Tipul unității: Pensiune

Formele, universul de culori ale pensiunii noastre cu trei etaje reînvie caracteristicile, datinile "cãminului transilvan" deja în dispariţie, îmbinând rusticul cu descoperirile tehnologiei moderne, oferind astfel o ambianţã confortabilã sãnãtoasã.

Mediul este plãcut, rustic, aproape de oraş, dar totodatã departe de zgomotul şi vâltoarea acestuia. Un loc perfect pentru odihnã, recreere, ori, de ce nu, pentru o aventurã înviorãtoare.

Pensiunea Koronka nu este un loc numai pentru cazare, ci restaurant, grădină de vară, terasă, wellness, sala de conferinţă şi lângă tratamentul regal sunteţi bine veniţi pentru utilizarea parcării gratuite.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană • Maghiară • Aromână

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Minibar
Televizor
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Corunca, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la KORONKA din Corunca, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la KORONKA? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!