Hotel Gabriela

Str. Randunelelor Nr. 1 » Vișeu De Sus, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere: 53
Total locuri: 105
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
150 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Hotel Gabriela
Tipul unității: Hotel

Situat in Maramuresul Istoric in orasul Viseu de Sus, pe DN 18, departe de vacarmul centrului urban aglomerat, avand confortul si dotarea unui hotel de clasa, dar in acelasi timp intimitatea, caldura si eleganta locuintei proprii, Hotelul Gabriela satisface si cele mai drastice exigente.

Ospitalitatea specifica locului, bucataria bogata si diversificata, amabilitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor sunt motivele care va vor face sa reveniti cu placere la noi. Restaurantul cochet si elegant, alaturi de o terasa unica prin ea insasi, intregesc peisajul acestui mic complex.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Apel trezire / Wake-up call
Cablu TV
Televizor
Servicii tehnice, dotări business
Acces Fax
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vișeu De Sus, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Gabriela din Vișeu De Sus, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Gabriela? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!