Pensiunea Teleptean

Str. Dumbrava Nr. 506 » Vadu Izei, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Teleptean
Tipul unității: Pensiune

Coborand pe Valea Izei, “mintenas” dupa ce ai intrat in Vadu Izei, pe dreapta o sa-ti “sara in ochi” o frumoasa poarta maramuresana, prin care daca intri o sa ajungi in gospodaria familiei Teleptean. Semn bun, tocmai ai ajuns la Pensiunea Teleptean Todora, sau Ileana, dupa cum o stie lumea din sat. Daca te hotarasti sa ramai, foarte bine, pentru tine.

Este loc de toate. Gradina cu iarba si pomi, loc de relaxare, loc pentru servitul mesei in aer liber, poti sa “poroncesti” dupa niste “ceterasi”, care fie vorba-ntre” merg la fix cu “horinca de prune”, slanina si paine tocmai scoasa din cuptor, ca era sa uit sa va spun, au si cuptor, si … cum se pricepe Ileana, mai rar, iar daca te-ai incalzit de la toate astea, nici-un bai, Iza e la capatu’ gradinii.

Poti sa vii cu prietenii, cu neamurile, sunt camere pentru toti: 10 camere, fiecare dintre ele cu baia ei, si doua camere cu baia pe din doua, amplasate in constructii de lemn, dupa arhitectura locului, incalzire centrala, TV in fiecare camera …

No, cam atat, ca tre’ sa dam cina la cineva care-o citit ce scrie mai sus.

Limbi străine vorbite la recepție » Franceză • Germană • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vadu Izei, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Teleptean din Vadu Izei, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Teleptean? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!