Dumbrava Minunata

Vadu IZEI , NR. 534 » Vadu Izei, Maramureș » Localizare pe hartă
 „Locul unde te simti ca si acasa!“
Camere: 5
Total locuri: 10
Check-in de la: 14
Check-out până la: 12
Restaurant de
12 de locuri
Camere - Dumbrava Minunata
Tipul unității: Pensiune

Dumbrava Minunata, in povestea lui Mihail Sadoveanu, era o zona mirifica din Moldova. In Maramures pensiunea "Dumbrava Minunata" din Vadu Izei este o pensiune care va va asigura un concediu de vis.

Este o casa traditionala, o constructie noua din lemn de brad, amplasata pe malul drept al riului Mara, in imediata apropiere a drumului judetean DJ 186 ce face legatura intre Vadu Izei si localitatile de pe Valea Izei.

Decorul interior este ales cu bun gust pentru a recrea atmosfera unei case autentice maramuresene, menit sa alunge monotonia liniilor drepte si a imaginii rigide citadine din beton. Interiorul traditional al camerelor se impleteste placut cu interiorul modern al bailor. Curtea plina de flori si verdeata situata la circa 200 m de cristalinul rau "Mara", foisorul din lemn, sunt locurile minunate pentru petrecerea unei dupa amieze linistite, departe de zgomotele civilizatiei.

Odata ce ati ajuns la pensiunea "Dumbrava Minunata", gazdele sunt amabile si dispuse in a va ajuta in descoperirea celor mai frumoase meleaguri maramuresene, si a vizitarii celor mai interesante lucruri si locuri din Maramures.

In localitatea Vadu Izei aveti posibilitatea vizitarii : -circuitul artizanilor locali(tesatoare de cergi, sculptori in lemn, icoane pe sticla, tesatoare de covoare impletitori nuiele ); - circuitul muzicienilor (dobasii din Vad): Ioan Covaciu-Bulea-ceteras, Vasile rus -Vasai-ceteras , Victor Moldovan-Istrate -ceteras; - a unor locuri ce in alta parte raman doar istorie: Valtoarea, Moara, Horincia.

Aveti posibilitatea: --petrecerii unor seri muzicale --plimbarii cu caruta cu cai (vara) --cu sania trasa de cai(iarna) --efectuarii de trasee montane. Obiective turistice: - Cimitirul Vesel de la Sapinta - Manastirea Peri(a doua manastire ca inaltime din lume).

Porti MARAMURESENE din lemn si biserici din lemn pe Valea Izei si Valea Cosaului - Cascada Cailor -Borsa - Mocanita - Atelierul de ceramica din Sacel - Memorialul Durerii din Sighetu Marmatiei - Muzeul etn

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Frigider
Televizor
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vadu Izei, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Dumbrava Minunata din Vadu Izei, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Dumbrava Minunata? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!