Casa cu Pauni

Str 21 Nr. 14 » Tăuții-Măgherăuș, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere - Casa cu Pauni
Tipul unității: Pensiune

Situata in vecinatatea municipiului Baia Mare, pensiunea Casa Cu Pauni se doreste a fi o varianta ecologica a locurilor de cazare din perimetrul acestuia.

Pensiunea Casa Cu Pauni se afla intr-o zona colinara cu peisaje minunate si cu posibilitatea de a vizita zona maramuresului istoric tara oasului si inprejurimile Tautului: valea Baitei, Valea Nistrului, Raul Somes.

Pentru turisti si grupuri de muncitori oferta de cazare se NEGOCIAZA in functie de nr de persoane si timp

Casa Cu Pauni dispune de camere single, double si matrimoniale.

Facilitati in camera: televizor, telefon, internet, baie.

Facilitati oferite de unitate: restaurant, bar, salon mic dejun, terasa de vara, parcare, salon receptii, banchete.

Context amplasament: In apropiere se afla Lacul Nistru, situat intr-o zona mirifica, Valea Baitei, loc ideal pentru pescuit pastrav, raurile Somes si Lapus.

Statiuni unde se poate schia, cu partii amenajate: Suior si Cavnic.

Tur al Maramuresului istoric cu vizitarea: Cimitirul Vesel din Sapanta, Case Memoriale Elie Wiesel din Sighetul Marmatiei, vizitarea bisericilor din lemn din judet.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Telefon
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Tăuții-Măgherăuș, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa cu Pauni din Tăuții-Măgherăuș, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa cu Pauni? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!