Casa Preturii

Str. Piata Eroilor Nr. 21 » Târgu Lăpuș, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere: 10
Apartamente: 3
Total locuri: 20
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
75 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Casa Preturii
Tipul unității: Hotel

Hotelul Casa Preturii *** din orasul Targu Lapus, judetul Maramures, este situat intr-o frumoasa depresiune intramontana aflata la poalele Muntilor Tibles si Satra, cunoscuta sub numele de ”Tara Lapusului”. Zona etnografic distincta, unde relieful pitoresc, traditiile si obiceiurile au ramas inca nealterate, acestea reprezentand o mica parte din atractiile turistice.

Hotelul este amplasat in centrul orasului Targu Lapus, intr-o cladire de patrimoniu construita la sfarsitul anilor 1890. Pana la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial cladirea a servit ca “Pretură” (primarie) de unde ii si vine numele. Destinatia actuala o are incepand cu anul 2009 cand a fost renovata in intregime, acesta devenind singurul hotel-restaurant din zona care se ridica la standarde europene incluzand 3 apartamente, 3 camere matrimoniale si 4 camere duble.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Parcare exterioară
Restaurant
Servicii și facilități camere
Frigider
Încălzire centrală
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Târgu Lăpuș, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Preturii din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Preturii? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!