Coroana

Strada Libertatii nr 8 » Sighetu Marmaţiei, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere: 27
Total locuri: 60
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
200 de locuri
Camere - Coroana
Tipul unității: Hotel

Cladirea Hotelului Coroana a fost construita spre sfarsitul secolului XIX. Orasul Sighetu Marmatiei, in perioada imperiului Austro-Ungar a primit titulatura de "oras regal", din acest motiv avea dreptul la un hotel regal - Hotel Coroana-, care sa primeasca oaspeti din imperiu.

Cazare Hotelul Coroana va sta la dispozitie cu 60 locuri de cazare, camere cu 2 si 3 paturi, baie proprie, incalzire centrala, tv color, cablu tv, telefon, etc.

Restaurant Va invitam intr-o ambianta placuta la un restaurant unde veti putea delecta cu un meniu compus dintro gama variata, cu mancaruri din cele mai bune retete culinare. Salonul are 200 locuri, ideal pentru nunti, botezuri, mese organizate.

De asemenea, va punem la dispozitie bar-cafenea cu 60 de locuri si gradina de vara cu 300 de locuri.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Room-service
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sighetu Marmaţiei, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Coroana din Sighetu Marmaţiei, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Coroana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!