Casa Denisa

Sieu, Str. Drumul Principal, Nr. 180 » Șieu, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere - Casa Denisa
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Casa Denisa este o pensiune turistică înființată în anul 2015, acreditata cu 3 stele , situată pe Valea Izei, ținutul de legendă al sufletului românesc , în localitatea Șieu din Depresiunea Maramureșului , cunoscută pentru satele și bisericile din lemn bine păstrate, dar și pentru stilul de viață neschimbat.Situată în mijlocul unui relief deluros și a unor văi bogate, locația este potrivită atât pentru cei pasionați de drumeții cât și pentru cei ce doresc să viziteze punctele turistice din Tara Maramurșului cum ar fi mănăstirea Bârsana, Cimitirul vesel de la Săpânța, Memorialul victimelor de la Sighet, mocănița de pe valea Vaserului, etc Regiunea Maramureşului istoric este cunoscută pentru satele şi bisericile din lemn bine păstrate şi pentru stilul de viaţă neschimbat .Oamenii din Maramureş, moroşenii, sunt foarte primitori, fiind gata să-şi primească oaspetii în casele lor, oferindu-le un pahar de horincă, băutura locală, făcută din mere sau prune. In acest minunat colţ de rai, oamenii şi-au păstrat tradiţiile poate mai bine decât orice altă comunitate. Sărbătorile locale sau sezoniere şi-au păstrat caracterul autentic, localnicii petrecând mai multe zile la rând cu plăcere. Pensiunea este amplasata intr-un cadru natural de exeptie care te imbie la relaxare iar noi te vom rasfata culinar cu bucate traditionale si iti vom sta la dispozitie pentru a-ti asigura o sedere de neuitat. Maramuresul si-a pastrat intacta, pe langa traditii si obiceiuri, bucatele unice traditionale cu care te vom incata: paine coapta pe vatra, cozonaci,placinte cu branza si marar,mamaliga cu branza si jumari,slanina,sarmale cu coaste si carnati, prajituri de casa si nu in ultimul rand horinca de Maramu’ .

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Foișor
Parcare exterioară
Terasă
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Șieu, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Denisa din Șieu, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Denisa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!