Camves Inn

Comuna Sarasau » Sarasău, Maramureș » Localizare pe hartă
 „În inima maramureșului istoric“
Camere: 13
Total locuri: 26
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
30 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Camves Inn
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Camves Inn este o construcţie nouă, inaugurată la începutul lunii decembrie 2011 şi este situată în centrul Maramureşului istoric, la ieşirea din Sighetu Marmaţiei spre Săpânţa, pe DN19.

Zona este încărcată de istorie, obiceiuri și tradiții și binecuvântată cu un relief de o deosebită frumusețe, completată de arhitectura tradiționala specifică Maramureșului, cu porți sculptate în lemn, biserici din piatră sau din lemn.

Pensiunea Camves Inn dispune de 26 de locuri de cazare, clasificate la 4 margarete, în 8 camere cu 2 paturi individuale și 5 camere cu pat matrimonial, fiecare cu baie proprie. Toate camerele sunt dotate cu TV LED, mini-bar, mobilier din lemn masiv, fiind foarte bine finisate cu materiale de calitate înaltă. De asemenea, toate băile dețin cabină de duș, priză pentru aparat de bărbierit, uscător de păr și proasoape.

Restaurantul pensiunii, foarte spațios, cu o capacitate de peste 30 de locuri, oferă posibilitatea de a organiza diverse evenimente de mici dimensiuni (aniversări, majorate, petreceri, mese festive etc.)

Alte servicii disponibile: internet wifi, tel/fax, mașină de spălat, parcare iluminată, închiriat biciclete, jocuri de societate etc.

Limbi străine vorbite la recepție » Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Piscină acoperită
Servicii și facilități camere
DVD-player
Fier de călcat
Panoramă, privelişte
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sarasău, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Camves Inn din Sarasău, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Camves Inn? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!