Pensiunea Alisa

sarasau,729 » Sarasău, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere: 11
Total locuri: 23
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Pensiunea Alisa
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Alisa este amenajata in stil modern, finisata cu cele mai noi materiale in materie de constructii, pentru crearea unei ambiante calde si placute.

Cladirea ofera locuri de cazare la etaj iar in jurul ei, timpul liber poate fi petrecut pe cele doua terase aflate la etaj, una avand si o frumoasa piscina.

Pensiunea este situata la intrare in comuna Sarasau, la 6 km. de comuna Sapanta (cu cimitirul vesel si Manastirea Peri) si la 4 km. de orasul Sighetu-Marmatiei, pe DN 19, Sighet - Satu-Mare.

Se poate ajunge la pensiune cu trenul, gara fiind la 4 km. in orasul Sighetu Marmatiei, sau cu avionul, aeroportul fiind la 55 de km. in orasul Baia Mare, iar de acolo cu autobuzul sau cu masina.

Pensiunea are 23 de locuri de cazare, 6 camere de 3 margarete si 5 camere de 2 margarete, toate dotate cu mobilier modern, tv cu cablu in fiecare camera, bai cu jacuzzi. Incalzirea se face cu centrala termica proprie.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sarasău, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Alisa din Sarasău, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Alisa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!