Dalia

Str Principala Nr » Săpânța, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 14
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Dalia
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Dalia, situata in centrul comunei Sapanta, dispune de tot confortul necesar unui sejur impreuna cu cei dragi, intr-o oaza de liniste si relaxare, Sapanta, localitate cu renume international.

Pensiunea Dalia va pune la dispozitie camere cu baie proprie, parcare pazita si iluminata pe timpul noptii, curte interioara, gradina cu pomi fructiferi, foisor, grill, terasa, tv, acces internet, telefon, incalzire centrala in sezonul rece, plus multe alte facilitati.

Atractia zonei este bine cunoscutul cimitir de la Sapanta.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Telefon
Televizor
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Săpânța, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Dalia din Săpânța, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Dalia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!