Pensiunea Ileana

Comuna SAPANTA nr. 656 (776) » Săpânța, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere: 5
Total locuri: 17
Check-in de la: 12:00-18:00
Check-out până la: 08:00-12:00
Restaurant de
26 de locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Pensiunea Ileana
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Ileana: o casa frumoasa, acoperita cu mozaic ceramic verde, cu modele din zona, plasata în apropierea Cimitirului Vesel.

Bucataria de vara acoperita (cca 40mp), în stilul traditional al zonei, cu grinzi de lemn aparente, este un loc deosebit pentru luat masa sau organizat petreceri. Locul de luat masa de sub nucul din curte este ideal pentru dupa amiezele toride de vara.

Pensiunea Ileana dispune si de o camera-expozitie, unde sunt reunite elemente ale traditiei populare din Sapanta: cergi, ceramica, perne, articole de imbracaminte realizate manual, etc.

Gazda realizeaza pe un razboi de tesut vechi, din lemn, frumoase cergi si cuverturi din lana vopsita. Puteti cumpara aceste obiecte, ca si alte obiecte de artizanat la chioscul de la intarea în pensiune.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Frigider
Facilități baie
Baie cu vană
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Săpânța, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Ileana din Săpânța, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Ileana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!