ALINA

Str. Principala,Nr. 193 » Poienile Izei, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere - ALINA
Tipul unității: Pensiune
GPS decimal: 47.7 / 24.11666
GPS grade   : 47° 42' 0" / 24° 7' 0"

Va asteptam sa ne vizitati la Pensiunea Alina si sa ne cunoasteti traditile si obiceiurile pastrate din mosi stramosi.

La noi va puteti simti ca acasa, puteti imbraca costumele traditionale confectionate de gazda si manca bucate traditionale proaspete si sanatoase.

La cerere putem organiza plimbari cu sania sau caruta trasa de cai, seri muzicale, gratar in aer liber.

Pensiunea Alina se afla in centrul localitati la 250 m de Biserica de lemn Monument UNESCO, daca doriti puteti sa faceti un circuit la toate bisericile si manastirile din Maramuresul istoric.

Pensiunea Alina este compusa din 5 dormitoare duble, complet mobilate, televizor conectact la reteua de cablu in fiecare camera, 4 bai, 2 dormitoare cu bai proprii si 3 dormitoare cu 2 bai comune,sala de mese, bucatarie, apa calda-rece permanent, incalzire centrala.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Televizor
Încălzire centrală
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Poienile Izei, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la ALINA din Poienile Izei, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la ALINA? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!