Ion De La Cruce

Str. Principala, Nr. 15 » Poienile Izei, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere - Ion De La Cruce
Tipul unității: Pensiune
GPS decimal: 47.7 / 24.11666
GPS grade   : 47° 42' 0" / 24° 7' 0"

Pensiunea se afla 500 m de la intrarea in localitate pe partea dreapta .are o priveliste de vis,ospitalitatea gazdelor numai aici o puteti gasi,mancaruri traditionale foarte diversificate,ana,gazda pensiunii fiind o artista in arta culinara ,dar si-n ale Folclorului Maramuresean alaturi de sotul ei care canta la vioara si fiica lor, Ancuta care canta la zongura(chitara) si vocal, o familie de'' artisti''.

Pensiunea are 4 camere si 2 bai comune pe hol,sala de mese, 2 foisoare,unul in fata casei si celalalt in spatele casei,unde este un loc de joaca pentru copii in toata splendoarea.

Limbi străine vorbite la recepție » Franceză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Frigider
Leagăn pt. copii
Facilități baie
Uscător de păr
Activități agroturistice
Plimbare căruță - platit
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Poienile Izei, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ion De La Cruce din Poienile Izei, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ion De La Cruce? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!