Pensiunea Select

Strada Unirii, Nr. 48 » Ocna Şugatag, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere: 7
Apartamente: 1
Total locuri: 20
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
30 de locuri
Sală conferințe
de 1 locuri
Camere - Pensiunea Select
Tipul unității: Pensiune

Ajunşi în Ocna Şugatag, vă puteţi caza la Pensiunea Select, situată la aproximativ 50 m de centrul comunei, într-o zona pitorească, o adevarată oază de linişte, beneficiind în acelaşi timp de o privelişte încântătoare: păduri, dealuri înverzite şi salbe de case de jur împrejur.

Ocna Şugatag – o comună situată între râurile Cosău şi Mara – este locul ideal pentru a poposi cîteva zile în drumul de descoperire a Maramureşului istoric, a tradiţiei şi culturii maramureşene, de aici fiind uşor accesibilă vizitarea Văilor Izei, Marei, Cosăului sau Tisei.

Pentru iubitorii de natură, pentru cei care vor să asculte sau să înveţe muzica şi dansul tradiţional, pentru cei care vor să descopere adevăratul gust al mâncărilor tradiţionale maramureşene sau pentru cei care doresc linişte, confort şi intimitate, Pensiunea Select este locul ideal.

Veţi fi întâmpinaţi cu ospitalitate de gazdele pensiunii care vă vor îndruma în alegerea traseelor pe care le puteţi parcurge, a obiectivelor pe care le puteţi vizita în timpul şederii aici pentru a profita din plin de această minunată regiune – Maramureş.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Piscină descoperită
Servicii și facilități camere
Room-service
Televizor
Activități sportive și de agrement
Închiriere hidrobicicletă
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Ocna Şugatag, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Select din Ocna Şugatag, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Select? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!