Kristal

Sacel Nr 1058 Maramures » Moisei, Maramureș » Localizare pe hartă
 „Casa ta de vacanta, departe de casa!“
Camere: 14
Total locuri: 30
Check-in de la: 13:30
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Kristal
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Kristal este construita pe terenul extravilan al comunei Sacel, pe ruta Sacel-Viseu de Sus, are o capacitate de 30 de locuri dispuse in 14 camere spatioase si luminoase, 6 dintre acestea avand vedere la lac.

Cele 13 bai ale pensiunii sunt dotate cu cabine de dus cu panouri de hidromasaj. Din cele 6 balcoane ale pensiunii peisajul este unul de vis ce iti taie respiratia.

Confortul si siguranta dumneavoastra este scopul nostru pe care dorim sa il atingem.Am construit aceasta pensiune turistica cu scopul de a va oferi sansa de a va simti ca acasa dar totodata departe de casa!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Grădină
Restaurant
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Moisei, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Kristal din Moisei, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Kristal? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!