Casa Corodan

Ilba 7B » Ilba, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere: 14
Total locuri: 28
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
60 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Casa Corodan
Tipul unității: Pensiune

Fiind una din primele pensiuni de trei stele din mediul rural romanesc Pensiunea Turistica "Casa Corodan" impresioneaza atat prin varietatea serviciilor pe care le ofera, cat si prin locatia deosebita.

Situata la doar 18 km de municipiul Baia Mare si 40 km de orasul Satu Mare, in localitatea Ilba, jud. Maramures, Pensiunea Turistica "Casa Corodan" constituie locul perfect pentru sejururi si vacante, fiind situata departe de forfota orasului oferind linistea padurii, vraja naturii si susurul apei.

Pensiunea Turistica "Casa Corodan" ofera clientilor sai servicii de cazare de buna calitate si confort deosebit.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Rusă • Ucrainiană • Poloneză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Șemineu
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Teren de fotbal - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Ilba, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Corodan din Ilba, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Corodan? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!