Casa Poienar

Nr. 429 » Botiza, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere - Casa Poienar
Tipul unității: Pensiune

Casa Poienar: Doua case frumoase, cu parter si etaj (o casa traditionala renovata si o casa moderna, conforma cu traditia locala), amplasate într-o zona linistita, dincolo de centrul comunei. Dimineata, daca veti deschide geamurile, veti auzi susurul raului.

În spatele caselor se afla o mica gradina, frumos amenajata.

La etaj se afla si o frumoasa expozitie cu diferite tesaturi traditionale, razboi de tesut din lemn, unde gazda va va face o demonstratie a realizarii renumitelor covoare de Botiza din lana vopsita in culori vegetale.

Privelistea dealurilor înverzite, acoperite cu pasuni si paduri, este deosebit de relaxanta.

Gazda, de o discretie si purtare desavarsita, va va delecta cu produsele provenind din ferma proprie, fara ca pe masa sa lipseasca paharul de horinca sau afinata, pregatita acasa.

Veti reveni mereu cu placere la Casa Poienar !!!

Activitati propuse de Casa Poienar:

demonstratii de tesut la razboi – puteti chiar învata sa teseti, participare la activitatile de ferma (mers la fan lemne cu caruta etc.); plimbari cu caruta sau sania trasa de cal, organizare de mese de grup (pana la 50pers.), cu acompaniament de "ceterasi" - muzicieni locali traditionali, excursii în împrejurimi (Valea Sasului, Ieud, Poienile Izei, Glod etc.), vizitarea artizanilor din comuna, vizita Cimitirului Vesel din Sapanta, a bisericilor de lemn de pe valea Izei si Marei, Manastirea Barsana etc.,

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Teracotă
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Botiza, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Poienar din Botiza, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Poienar? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!