Pensiunea Dorina

Str. Principala 678 » Botiza, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Dorina
Tipul unității: Pensiune

O constructie moderna în stil local, cu parter si etaj, plasata într-o zona linistita. Unicele zgomote sunt produse de carutele ce trec pe strada, sau cantecul îndepartat al cocosilor si latratul cainilor.

Dimineata, cand deschideti feresterle camerei, veti fi încantati de privelistea dealurilor acoperite cu pasuni si paduri. Gazdele Dumneavoastra, o familie tanara, va vor încanta cu amabilitatea lor. Sotul doamnei Patraus, padurar de meserie, cunoaste toate secretele padurilor din zona va poate fi ghid daca sunteti interesati sa descoperiti viata salbatica si flora locala.

Activitati propuse in cazul sederii la noi:

descoperitul activitatilor la ferma: muls, cosit si transport fan cu caruta etc.

foc de tabara, gratar si petreceri cu ceterasi, drumetii în padure pentru descoperirea vietii salbatice, cules ciuperci si fructe de padure (fragi, zmeura, mure), vizite la artizanii locali - atelier tesut, alambic, fierarie, drumetii la Poienile Izei sau Ieud peste fanate,

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Activități fermă și gospodărie
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Botiza, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Dorina din Botiza, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Dorina? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!