Complex Lostrița

Str. Blidari, Nr. 13 B, Blidari, Maramures » Blidari , Maramureș » Localizare pe hartă
Camere: 20
Total locuri: 52
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
100 de locuri
Sală conferințe
de 100 locuri
Camere - Complex Lostrița
Tipul unității: Complex Turistic

Complexul Lostrita ofera 52 de locuri de cazare, respectiv 19 camere matrimoniale, 4 camere duble si 2 camere cu 3 paturi, toate acestea fiind dotate cu bai proprii si TV cu instalatie prin satelit.

Pentru mai multa intimitate, complexul ofera spre cazare o vila cu: bucatarie, living, semineu, 3 dormitoare, 2 bai, jacuzzi, TV si o terasa cu vedere spre bazinele cu pastravi.

Sala de conferinte echipata cu retroproiector, TV si sistem DVD, ofera spatiul potrivit unor reuniuni sau unor intalniri discrete de afaceri.

Parcarea de 40 de locuri este la fel de generoasa in spatiu ca intreg complexul.

Pentru impatimitii zapezii, exista amenajate la doar 10km distanta de complex 2 partii de schi.

Barul va ofera o gama diversificata de bauturi, peste 100 de cocktail-uri, preparate dupa retete originale.

Pastravul se pregateste dupa retete proprii: la gratar, prajit la tava in staniol si pastrav prajit pe piatra - specific acestei zone. Ciorba de pastrav este pregatita dupa reteta proprie.

Restaurantul este prevazut cu doua sali, parter si etaj, cu o capacitate de 80 de locuri. Restaurantul dispune si de un salon amenajat in stil vanatoresc.

In incinta complexului sunt amenajate locuri pentru servitul mesei in aer liber - "ciupercute" si terasa. Barul restaurantului este dotat cu cele mai renumite sortimente de bauturi, intr-o gama variata; tot aici se prepara peste 100 de cocktail-uri dupa retete originale.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Panoramă, privelişte
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Blidari , județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Complex Lostrița din Blidari , județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Complex Lostrița? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!