Pensiunea Denisa

Nr. 514, Loc. Baiut » Băiuț, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere: 19
Total locuri: 19
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 10:00
Sală conferințe
de 20 locuri
Camere - Pensiunea Denisa
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Denisa este situata la intrarea in comuna Băiuț, înconjurată de liniștea naturii.

Clasificată la trei margarete, Pensiunea Denisa oferă oaspeților care îi trec pragul servicii și facilități de o calitate deosebită.

Vă invităm să petrecți momente unice în confortul camerelor amenajate modern, care vă vor face să vă simțiți ca acasă.

Vă oferim 6 camere de cazare cu capacitate maximă de 14-18 persoane și o căsuță în stil rustic cu 2 locuri de cazare. Acestea sunt dotate cu baie proprie, apă caldă 24/24, cablu tv, acces la internet, sală de mese, acces la bucătărie, frigider și mașină de spălat.

Pensiunea Denisa dispune de o păstrăvărie proprie, grătar, foișor și parcare.

De aici se pot vizita multe din atracțiile comunei: fosta mină Băiuț cu vechile sedii de sectoare, izvorul mineral pulsatoriu - Poiana Botizii, Peștera cu oase - Poaia Botizii, piatra văratecului, piatra prislopului, rezervația Tăul Negru - Strâmbu Băiuț (mlaștină oligotrofă în care vegetează planta carnivoră roua cerului "Drosera Rotundifolia" - unicat în Europa și multe alte minunății ale florei și faunei locale.

Nu se admite plata prin card.

Prețurile sunt negociabile pentru perioade mai mari.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Maghiară • Cehă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Zonă de joacă pt. copii
Facilități baie
Baie cu vană
Baie proprie
Uscător de păr
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băiuț, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Denisa din Băiuț, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Denisa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!