Turist Suior

str. George Cosbuc Nr.121 » Baia Sprie, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere - Turist Suior
Tipul unității: Hotel

Situat în N-V României, în judeţul Maramureş, la poalele Munţilor Gutâi, la o altitudine de 668 m, în mijlocul unui peisaj natural mirific, Complexul Hotelier Turist Şuior se defineşte ca o oază de linişte şi confort pentru petrecerea vacanţelor şi a timpului liber.

Înconjurat de munţi, dar la numai 18 km de municipiul Baia Mare, Complexul Hotelier Turist Şuior este uşor accesibil, oferind oaspeţilor locaţia perfectă pentru relaxare, evadare din cotidian şi afaceri.

Accesul spre Șuior este unul facil și se face pe DN 18, pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetul Marmației.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Zonă de joacă pt. copii - platit
Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Facilități baie
Halat de baie
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Baia Sprie, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Turist Suior din Baia Sprie, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Turist Suior? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!