MAGURA

Str.Valea Rosie nr.186 » Baia Mare, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere: 15
Apartamente: 3
Total locuri: 42
Check-in de la: 14.00
Check-out până la: 12.00
Restaurant de
240 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - MAGURA
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Magura este situata la doar 3 km de Centrul Vechi Millenium, intr-un cadru natural deosebit, departe de zgomotul citadin.Desi inconjurata de padure (fagi, stejari, castani) , traversata de o vale limpede de munte, drumul de acces e asfaltat si iluminat. Pensiunea prezinta astfel avantajele situarii intr-o zona pitoreasca, verde, impadurita, si totusi urbana, beneficiind de toate avantajele tehnologiei moderne.

Astfel, Pensiunea Magura se poate adresa unei game largi de turisti:atat celor care doresc sa se relaxeze intr-un loc retras in mijlocul naturii cat si celor care vin in interes de afaceri in Baia Mare si doresc sa imbine utilul cu placutul.

Pensiunea Magura dispune de un salon restaurant , clasic, select si elegant, cu o capacitate de maxim 240 de persoane, fiind astfel ideal pentru organizarea de evenimente speciale (nunti, botezuri, mese festive), familia proprietara implicandu-se direct in organizarea si personalizarea fiecarui eveniment, si mai ales in satisfacerea cerintelor fiecarui client in parte.

In perioadele cand vremea permite acest lucru, Pensiunea isi deschide terasa spatioasa, de unde turistii pot admira peisajul la un pahar de racoritoare si inspira aerul curat.

Spatiul de cazare e alcatuit din 15 camere (duble matrimoniale, duble cu doua paturi , sau cu 3 paturi) si 3 apartamente.

Sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri, dotata cu video proiector si ecran de proiectie, ofera posibilitatea desfasurarii de sedinte, team-buildinguri, activitati de afaceri, mese rotunde, simpozioane.

Livingul, situat la etajul II , ca anticamera pentru sala de conferinte, e locul intim pus la dispozitia clientilor pentru activitati recreative, si e dotat cu biblioteca, masa de sah, pian cu coada scurta si mini-terasa.

Fiind o pensiune de familie, grija, atentia si caldura cu care turistii sunt primiti de proprietarii care pun mult suflet au un mare rol in fidelizarea acestora, iar spatiile ample, generoase, mobilierul deosebit si calitatea serviciilor recomanda pensiunea ca una de inalta tinuta

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Fier de călcat
Încălzire centrală
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună
Facilități baie
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Baia Mare, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la MAGURA din Baia Mare, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la MAGURA? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!