Pensiunea Cremona

Str. Mihai Eminescu 26 » Baia Mare, Maramureș » Localizare pe hartă
Total locuri: 17
Check-in de la: 13
Check-out până la: 11
Restaurant de
35 de locuri
Camere - Pensiunea Cremona
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Cremonaofera cazare in Baia Mare turistilor si delegatilor, într-o zonă centrală, liniştită, superbă locaţie pt. cazare grupuri sportive, artistice în regim hotel, motel cu rezervare din timp. Pensiunea ofera 17 locuri de cazare în 7 camere, de la 35 lei/loc la 2 stele la 45 lei/loc la 3 stele. Oferim parcare în curte, salon pentru întâlniri de grup, sala pentru servit masa (mic dejun, prânz, cină). Pentru relaxare aveţi la dispoziţie o terasă, piscină cu jacuzzi, grădină si servicii pe care nu le gasiti la alte pensiuni in Baia Mare.Nou: MICRO SPA-TUB - Hidroterapie cu ape sarate si cabina Haloterapie (destinate în primul rînd persoanelor cu disfuncţiuni sau suferinţe ale aparatului respirator, oamenii cu sănătate aparentă, supuşi în zilele noastre unor agresiuni multiple - cum sunt infecţiile microbiene sau virale, poluarea, tabagismul alergenii - prin folosirea Haloterapiei, pot efectua o profilaxie eficientă, în special copii şi tinerii sau cei care trăiesc sau activează în aglomerări urbane sau în condiţii de muncă puternic poluate. Curele de durată cu Halo-Cabina, asigură un remediu eficient împotriva stress-ului, asigură o remineralizare a ţesuturilor la nivel celular, asigură longevitatea omului modern).

Facilităţi cazare:mic dejun, pranz, cina, frigider în unitate, masa de ping-pong, canal TV, internet wireless, se acceptă animale, parcare in curte, loc joacă pt. copii în gradină, piscină, acces la bucătărie, jacuzzi, spălătorie, terasă, grătar/barbeque, living, bar, restaurant.

Facilităţi camere:internet în cameră, baie cu duş în cameră, baie cu cadă pe hol, balcon, încălzire centrală, canal TV.

Va aşteptăm cu drag.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Fier de călcat
Încălzire centrală
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Baia Mare, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Cremona din Baia Mare, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Cremona? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!