Lostrita - Pastravarie, Hotel & Spa

Str. Blidari, Nr. 13B, Baia Mare » Baia Mare, Maramureș » Localizare pe hartă
Oferte speciale disponibile acum »
Sejur in Maramures de Paste - 2020 1500 LEI / pers prima zi: 2020-04-17 ultima zi: 2020-04-20 Rezervă acum
Camere - Lostrita - Pastravarie, Hotel & Spa
Tipul unității: Hotel
{HOTEL_GPS}

Hotelul Lostrita isi asteapta musafirii intr-o zona mirifica, la poalele muntelui Ignis. Aici, la 18 km de centrul orasului Baia Mare, Lostrita capata intelesul cuvantului deosebit.
Deosebit prin pastravaria proprie si moderna.

Deosebit prin eleganta motelului ale carui camere matrimoniale, camere cu 2 sau 3 paturi, dotate cu camere de baie proprii.

Deosebit prin intimitatea restaurantului si prin gustul fin al preparatelor, dar mai ales al pastravilor.

Deosebit prin calitatea serviciilor oferite.

Hotel Lostrita este un modern ansamblu de camere de 4 stele, complet renovat la cele mai ridicate standarde. Dispunem de o zona de relaxare : piscina interioara, sauna, o pastravarie proprie - unde pastravul este mereu proaspat si sanatos. Masa se poate servi in restaurant sau afara pe terasele din jurul bazinelor.

O vizita la noi nu va fi niciodata singura !

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Curte
Piscină acoperită
Restaurant
Servicii și facilități camere
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Baia Mare, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Lostrita - Pastravarie, Hotel & Spa din Baia Mare, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Lostrita - Pastravarie, Hotel & Spa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!