Pensiunea Crinul

Str. Crinilor Nr 42 » Paşcani, Iași » Localizare pe hartă
 „Cea mai ieftina cazare“
Camere - Pensiunea Crinul
Tipul unității: Pensiune

Oferim CAZARE la preturi foarte mici. Conditi 3 stele cu toate facilitatile: frigider , TV, baie in camera (cu bideu , cabina de dus) apa calda 24h din 24 h, internet WI- FI. . . . . . .

, LOC DE PARCARE PAZIT .Pensiunea Crinul este situata in Pascani spre Suceava, pe traseul DN28A Targu-Frumos - Ruginoasa - Pascani -Motca.

Pensiunea va pune la dispozitie camere spatioase, dotate cu mobilier din lemn, televizor si minibar. Fiecare camera are baie proprie cu cabina de dus. Caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Balcon
Fier de călcat
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Facilități baie
Uscător de păr
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Paşcani, județul Iași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Crinul din Paşcani, județul Iași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Crinul? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!