Ando

Aleea Gradinari nr.27 » Iași, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 15
Check-in de la: 13
Check-out până la: 12
Restaurant de
24 de locuri
Sală conferințe
de 24 locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Ando
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Ando va ofera o oportunitatea ideala de cazare.

Situata in orasul Iasi, la 500m de Iulius MALLsi 1,5 km de noul centru PALAS , Pensiunea Ando dispune de un acces facil si o pozitie ideala pentru un sejur in municipiul Iasi.

Municipiul Iasi este recunoscut prin istoria sa seculara , prin monumentele , bisericile si casele memoriale ale inaintasilor nostri. Suntem mandri ca locuim in Iasi,vechea capitala a Moldovei si ca va putem impartasi si dumneavoastra din frumusetea acestor locuri. Iasul este recunoscut si ca un puternic centru universitar , iar Pensiunea Ando se gaseste in imediata apropiere a celui mai mare complex studentesc , Tudor Vladimirescu.

La 5 minute de Pensiunea Ando se gaseste si Zona indstriala a orasului astfel incat o cazare in scopuri de afaceri nu mai este acum o problema pentru D.voastra.

Facilități și servicii »

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Iași, județul Iași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ando din Iași, județul Iași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ando? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!