Hanul Dacilor

Soseaua Bucium nr,73 G » Iași, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Hanul Dacilor
Tipul unității: Pensiune

Hanul Dacilor are deschise portile pensiunii pentru turistii care viziteaza , vechiul targ al Iesilor '' dar si pentru cei care se afla doar in tranzit in aceasta minunata zona.Situata in zona rezidentiala Bucium pensiunea noastra va asteapta sa va petreceti vacanta sau in interes de bussines.La noi beneficiati de cazare in conditii excelente si va puteti bucura de savoarea preparatelor traditionale servite in restaurantul nostru.

Avem opt camere din care trei au terase generoase si vedere la Plopii lui Eminescu.

Fiecare camera este personalizata cu o anumita tema, astfel veti regasi la noi camera florilor, ori camera parisiana, camera orange, ori camera albastra, etc. Astfel tema ori motivul principal este regasit in orice detaliu al camerei respecttive: spre exemplu camera florilor, motivele florale se regasesc in pat, mocheta, perdea, masa tapet, flori proaspete.

Desi sunt diferite si unice in felul lor, toate au insa acelasi numitor comun:comfortul si bunul gust .

Camerele sunt echipate cu Tv LCD, satelit, dusuri sau cazi cu hidromasaj, piese de mobilier deosebite, internet , terase.

Panorama deosebita catre Plopii lui Eminescu, restaurantul traditional moldovenesc si ospitalitatea personalului nostru intregesc oferta propusa de Hanul Dacilor pentru clientii sai.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Iași, județul Iași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hanul Dacilor din Iași, județul Iași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hanul Dacilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!