Palace

Str Moldovei,nr 18 » Iași, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Palace
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Palace este amplasată în centrul civic și istoric al orașului Iași, la doar 1 min de Complexul Palas Mall. În imediata vecinatate a sa se află Biserica “ Sf. Nicolae Domnesc”, Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Mânastirea Golia, Sala Polivalenta.

Ferită de aglomerația urbană și totuși în inima orașului, Pensiunea Palace vă invită să ii fiți oaspeți într-un mediu în care intimitatea, linistea și aerul curat sunt la ele acasă.

Oaspeții sunt gazduiți în camere modern amenajate, confortabile, dotate cu aer condiționat, internet wireless gratuit, TV-plasmă,televiziune prin cablu.

În plus pensiunea deține și o parcare privată cu acces gratuit pentru clienti cazați.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Terasă
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Telekom
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Iași, județul Iași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Palace din Iași, județul Iași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Palace? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!