Hotel Moldova Iasi

Iasi, Strada Anastasie Panu 31 » Iași, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 142
Apartamente: 3
Total locuri: 284
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
200 de locuri
Sală conferințe
de 200 locuri
Camere - Hotel Moldova Iasi
Tipul unității: Hotel

Hotel Moldova apartine celui mai mare lant hotelier din tara, Unita Turism Holding.

Cu traditie in peisajul turistic iesean, Hotelul este situat in centrul civic si istoric al Iasului, la numai 3 km de gara si 15 minute de aeroport.

Descoperiti Iasul doar la un pas de hotel, cu Palatul Culturii, Biserica"Sf. Nicolae Domnesc“, Casa Dosoftei, Palas Shopping Mall, BisericaTrei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul National, Minastirea Golia si alte atractii ale orasului.

Cu tarife accesibile si cu servicii orientate spre oaspeti, hotelul reprezinta cea mai tentanta optiune atit pentru turistii care calatoresc in interes de business cit si pentru cei care vor sa descopere orasul Iasi.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Plata cu cardul
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Fier de călcat
Minibar
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Iași, județul Iași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Moldova Iasi din Iași, județul Iași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Moldova Iasi? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!